Polityka prywatności

Dobrowolnie podawane przez użytkowników dane osobowe i adresowe, wykorzystywane są przez sklep Daniel Pawlak – ŻIŻEJ wyłącznie w celach komunikacji z Klientem. Celem usunięcia danych z systemu po zakończeniu procesu zakupu, należy zwrócić się pod adres [email protected] . Twoje dane są bezpieczne – dostęp do nich nie zostanie udzielony osobom postronnym pod żadnym pozorem.

Szczegółowa Polityka Prywatności:

1. Podczas dokonywania zakupu produktu w sklepie, zostaniesz poproszony o podanie:
a) imienia,
b) nazwiska,
c) adresu e-mail,
d) niezbędnych danych teleadresowych.

2. Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki czy typ systemu operacyjnego.

3. Dane zbierane podczas transakcji będą wykorzystywane w celu jej realizacji przez podmiot obsługujący system zakupu: Przelewy24 (www.przelewy24.pl) czy przelew bankowy.

4. Podczas kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej, możesz zostać poproszony o podanie imienia i adresu e-mail.

Wykorzystanie danych:

1. Dane zbierane podczas rejestracji są wykorzystywane wyłącznie w celu umożliwienia Klientowi zalogowania się do naszego systemu.

2. Twoje dane są bezpieczne – nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom postronnym.

3. W celu realizacji umowy, sklep internetowy zizej.pl może udostępniać zebrane od Ciebie dane do podmiotów obsługujących płatności, firm przygotowujących wysyłkę, firm dostarczających produkty oraz firm obsługujących reklamacje. W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum.

4. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowania użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych.

5. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem, będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

6. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

7. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, podane przez Ciebie informacje mogą zostać udostępnione właściwym organom władzy publicznej

8. Każdej osobie korzystającej ze sklepu internetowego na www.zizej.pl przysługuje prawo kontroli przetwarzania jej danych osobowych. W związku z tym może wystąpić do Daniel Pawlak – ŻIZEJ, ul. Nowa 10, 64-600 Oborniki, NIP : 6060093787z wnioskiem o udzielenie jej informacji w zakresie określonym w art. 32 ustawy z dnia z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2014 r. poz. 1182).